The Vendor Portal
© C&W Logistics

WAT DOET HET?

  • Aanleveringen (ASN) naar uw magazijn kunnen online worden aangemaakt door niet geautomatiseerde toeleveranciers, inclusief het afdrukken van EAN128 pallet labels voor identificatie van de pallets
  • Leveranciers die nu niet in staat zijn SSCC labels (GS1 conform) aan te maken, kunnen het portal gebruiken om nieuwe labels aan te maken en af te drukken.
  • Leveranciers die wel al SSCC labels hebben, maar geen full EDI willen of wensen, kunnen hun XLS, XML, TXT bestand opladen via de portal.
  • Standaard wordt bij versturen een elektronisch bericht (XML of CSV) naar u verstuurd.
  • Volledige integratie met uw systeem kan verzorgd worden via de tussenkomst van Supply Connector EDI. Uzelf en/ of andere partijen kunnen de pre-advice (ASN) ontvangen.

FeaturesEenvoudige registratie

Het registratie proces is eenvoudig en snel. Het opzetten van een company of vendor account is in een paar klikken gebeurd.


Shipments aanmaken

Het aanmaken van shipments, daar draait de tool rond. Eenvoudig enkele parameters meegeven aan de Vendor Portal en wij doen het harde werk. Alle vereiste informatie zal voor u gegenereerd worden.


Palletten aanmaken

De vendors kunnen een pallet op 3 manieren aanmaken:

  1. OB: Order based => Vervolledig orders door items op palletten te plaatsen
  2. IB: Item based => Palletten aanmaken op basis van de gekende items zonder een gelinkt order
  3. By uploading a file: palletten aangemaakt door externe systemen kunnen upgeload worden


Print Labels

Bij het afwerken van een shipment zulllen er GS1 confirm labels aangemaakt worden. Deze kunnen gedownload, geëxporteerd of geprint worden.


Pre-advice (ASN) verzenden

Naast het printen van pallet labels zal de portal een xml ASN bestand genereren. Deze kan gemaild worden naar geconfigureerde adressen of geïnterfaced via de supplyconnector cloud.

Flow


Contact us for more information